Oplad din viden om elbiler

Hører du til dem, der overvejer om tiden er inde til en elbil og gerne vil have mere viden på området, er hjælpen lige ved hånden.

Volkswagen Danmark har nemlig samlet en masse nyttig information på deres hjemmeside, som kan gøre dig klogere på de fleste emner indenfor elbiler. 

Her kan du finde alt hvad du har behov for at vide: Hvordan du oplader din elektriske bil, hvad du har behov for at kunne lade, hvordan du kan betale for opladningen og hvor stor rækkevidde der er på din opladning.

Bag om teknologi og bæredygtighed

Volkswagen har sammensat et udvalg af aktuelle og interessante artikler omkring emnet e-mobilitet. Gå på opdagelse i et univers af viden om teknologien bag, om opladning, batterier til elbilen og meget mere. Siden indeholder desuden et afsnit elbiler og hvad vi i fællesskab kan gøre for at blive mindre klimabelastende.

Læs mere

Følg med her

37fac802-6f79-4a3b-8417-9d0a781a61fc_637495894881008352.jpg

Hvis du vil følge med i det sidste nye om ID. familien og fremtidens elektriske mobilitet, kan du tilmelde dig Volkswagens særlige nyhedsbrev om emnet. Og så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte en af vores lokale rådgivere om emnet.

Tilmeld nyhedsbrevet

Se Volkswagen elbiler

Kontakt os