Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Service Silkeborg, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

 

En bil du kan regne med

Hvis du har en virksomhed, har du også kunder der regner med dig. Og er dine biler sat ud af spillet, kan det blive svært at leve op til deres forventninger.

Det er højsæson for stenslag

Den kolde vinter byder på ekstra udfordringer på vejene. Skulle det uheldige ske, at bilen får et stenslag, er det ikke ligegyldigt, hvor du får ruden repareret.

Så skal der quizzes!

Skal du quizze med om en ID.3? Nedtællingen til årets store Volkswagen JuleQuiz er i gang. Snart er det 1. december og tid til at quizze og hygge hver eneste dag indtil jul.

Få din ID. Buzz hurtigt med hjem

Volkswagen har skabt en ægte arvtager til det elskede Folkevognsrugbrød. Med ID. Buzz får du en 100 % elektrisk MPV, der både hylder fortiden og omfavner fremtiden.

Nyttige tips til vinterklargøring af bilen

Morten B. Bek og Bilbasen demonstrerer i denne video, hvordan du selv kan medvirke til at bringe bilen i topform før vinteren for alvor sætter ind.

Første test af ID.7

Anders Berner har været på en kort introduktionstur i den kommende Volkswagen ID.7, og deler i denne video sine førstehåndsindtryk.

Har du fundet din elektriske Volkswagen?

Måske er du afklaret. Måske har du nye spørgsmål. Eller måske ønsker du bare mere viden om din favoritbil eller de ydelser, vi tilbyder, som skal gøre det nemt for dig at have en elektrisk Volkswagen.

Har du styr på dine baglygter?

Korte dage og våde veje hører med til denne årstid. Det gør det ekstra relevant at få tjekket bilen, så du kan komme sikkert gennem de mørke måneder.