Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Service Silkeborg, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

 

ID.-familien. Elbiler bygget fra bunden

Volkswagen har en hel familie af elbiler, så du og din familie kan få præcis den elbil, I drømmer om. Lige fra den kompakte ID.3 til ID.4, ID.5 og de store modeller ID. Buzz og ID.7.

"Den nye Passat svigter ikke sine venner"

Sådan indleder Bil Magasinet en omtale af den niende generation af vores populære firma- og familiebil. Biltesteren supplerer med sine kommentarer i en video, som også du kan se her.

Opdatering, der gør underværker

Sådan lyder overskriften i en frisk artikel fra Bil Magasinet, der konkluderer, at Volkswagen ID.4 er meget relevant i et segment med hård konkurrence.

En uge i ID.7 med Kuffert & Kørehandsker

Henrik Dreboldt, der er kendt for dine grundige gennemgange, når han tester biler, har været bag rattet af Volkswagen ID.7, og giver i denne video sine kommentarer til vores flagskib.

Læsestof til vinterferien

Volkswagens kundemagasin VieW er online med årets første nummer, hvor du kan blive opdateret om alt det nyeste fra Volkswagen, få en række gode tips og meget mere.