Har du styr på dine baglygter?

Korte dage og våde veje hører med til denne årstid. Det gør det ekstra relevant at få tjekket bilen, så du kan komme sikkert gennem de mørke måneder.

Det er ikke kun for din egen skyld, at det er vigtigt at både udsynet og synligheden er på toppen, nu hvor de korte dage har indfundet sig.  Både passagerer og medtrafikanter sætter pris på, at dit udsyn, sikkerheden og synligheden er maksimal på dine daglige ture i din Volkswagen. Lygter, sprinkleranlæg, viskerblade og forruden er helt afgørende for både sikkerhed, tryghed og komfort. 

Har du styr på dine baglygter

Hvis din bils lygter tændes via en mørkeføler, så tænder baglyset ikke automatisk, hvis det blot er usigtbart vejr. Føleren kan kun registrere om det er lyst eller mørkt. Derfor skal du selv huske at tænde baglygterne i kraftig regn, sne og tåge. 

Hvis du vil være sikker på at baglygterne tænder sammen med forlygterne, når mørket sænker sig, skal du blot kigge ind på vores værksted. Så fikser vi det for dig. Samtidig kan vi tjekke, at alle andre lygter fungerer som de skal.

Kontakt vores værksted